Ingrid Mocanu: Păcat de poporul ăsta care nu realizează ce i s-a înscenat

Scutaru Cristina / 22 oct 2018 / 13:03 Salveaza PDF Comentarii
Mocanu
Descriere foto: Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a făcut un comentariu vizavi de achitările din justiție.

”Văd peste tot că se plânge masiv de mila celor cercetați, reținuți, arestați și care apoi au fost achitați. Dați-mi voie să vă spun: eronat! Cei achitați fac parte dintre cei "norocoși", cei care nu au avut un Sistem atât de încrâncenat pornit împotriva lor și care, pe cale de consecință, au putut ajunge la niște judecători "normali", care uneori și-au riscat propria libertate pentru a face dreptate unor semeni de-ai lor.

Există puțini astfel de judecători și se ajunge extrem de dificil la ei dacă ai dosar DNA, având în vedere că 90% dintre dosarele lor sunt în mod clar înscenări. Ceilalți 80%, cei care au "ghinion", merg la pușcăriile insalubre, strigându-și neputința în zadar ani și ani de zile.

Și nimeni nu face NIMIC: marota "independenței" aruncată pe bandă rulantă de Inspecția "prelungitului" Netejoru, bagă în pușcărie mii de persoane anual. Dacă ar fi reacționat la timp, dacă măcar, ar face 10% din ce aveau de făcut, nu am fi ajuns aici... dar, din păcate, suntem.

Păcat de poporul ăsta care nu realizează ce i s-a înscenat, în spatele unor deziderate nobile: anticorupție, moralitate, corectitudine...”, a fost mesajul transmis de Ingrid Mocanu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24