Ingrid Mocanu - Marian Godină, RĂZBOI TOTAL pe Facebook

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu i-a răspuns lui Marian Godină în conflictul deschis iscat, pe Facebook, între cei doi.

„Acest specimen (veșnicul candidat la Academie, Godină) își face retardați «urmăritorii», pentru că dau like-uri la postările lui cu căcăreze. Și că la poza mea nu sunt like-uri. Ce să vezi, am blocat câteva mii până acum și nu scriu pe aici pentru că punctul meu forte sunt pozele... cum se întâmplă în cazul tău, de exemplu: ai o față care, ce-i drept, merită pozată non-stop”, i-a răspuns Mocanu lui Godină, tot pe Facebook.

„Și, ce-i drept, pentru ce poate fi remarcat un «milițian» într-o țară ca România? Nu că ia note mari la admiterea la Academia de Poliție, ăia sunt niște tâmpiți toți, fac școală ca boii și se fac polițiști pe bune, ci pentru că scriu glumițe pe rețele de socializare și primesc like-uri la căcăreze. Păi în țara unde securiștii-șefi sunt doar cu grădinița făcută legal, ce ar putea aprecia «poporul» decât așa ceva?”, a continuat ea.

Mesajul integral al lui Ingrid Mocanu

Acest specimen (veșnicul candidat la Academie, Godină) își face retardați ”urmăritorii”, pentru că dau like-uri la...

Publicată de Ingrid Mocanu pe Luni, 9 noiembrie 2020

 

Ce a zis Marian Godină

„Am făcut azi dimineață un experiment. În poza din stânga este o poză cu excremente animale, denumite și căcăreze sau, dacă vreți, că**t de alpaca. În poza din dreapta este fotografia de profil a d-nei Ingrid Mocanu, cea care se hăhăia, cu ceva zile în urmă de moartea unui om.

Vă rog să nu judecați aspectul fizic, nu asta vreau să arăt, ci vedeți doar chipul unui om capabil să afle că un om a murit și să se bucure. Să fie fericită de moartea cuiva și să râdă. Și să și posteze asta public”, a scris anterior Godină, pe Facebook.

Am făcut azi dimineață un experiment. În poza din stânga este o poză cu excremente animale, denumite și căcăreze sau,...

Publicată de Marian Godina pe Luni, 9 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel