Ingrid Mocanu, după afirmațiile Cristinei Tarcea: Ne privesc ca pe niște viermi, niște jivine nedemne

Irina Constantin / 26 Martie 2019 / 00:14 Salveaza PDF Comentarii
Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu n-a mai rezistat după declarațiile Cristinei Tarcea, șefa ÎCCJ. 

”Tarcea: "Sunt judecător și încerc să stau imparțială, nu să mă uit la dramoletele prin care trec ei la un moment dat". Asta spune cel mai înalt judecător al țării, oameni buni!

Da, acest tip de indivizi (majoritatea covârșitoare a lor, a "magistraților", chiar dacă NU TOȚI, așa gândesc) intră prin săli, decid soarta noastră și a unor semeni ai noștri, fără a fi interesați de "dramoletele" prin care noi trecem când ne tărârm umiliți prin fața LOR.

Distrugerea destinelor noastre este pentru ei "o dramoletă": bolile, moartea, distrugerea afacerilor, pierderea averilor, a familiei, a tuturor bunurilor, a copiilor, sunt pentru cei mai mulți dintre ei un fâs. Pe banii noștri, cu salarii și pensii nesimțite, acești "criminali-distrugători de vieți" ne privesc prin săli ca pe niște viermi, ca pe niște jivine nedemne, al căror destin este pentru ei o bagatelă.

Cu respect pentru toți cei ce își fac meseria în mod corect, prin săli și parchete, aș avea o propunere de întrebare pentru referendum: sunteți de acord ca acești "insensibili" (ca să nu spun mai clar) să mai rămână în funcții pe salarii uriașe și apoi să încaseze pensii "nesimțite"?” a scris Ingrid Mocanu, pe Facebook. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27