Ingrid Mocanu, descoperire despre raportorii GRECO, care ne cer desființarea SIIJ

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a lansat un atac dur la adresa raportorilor GRECO din România, dezvăluind relaţii de prietenie pe care reprezentantele experţilor internaţionali le-ar avea cu două nume celebre din justiţie. 

"Iote ce am găsiit!!! Ce mică e lumea! (...) Raportorii GRECO care ne cer să desființăm Secția sunt prietene pe facebook (prietene bune de tot că își dau like-uri) cu cine credeți? Nu ați ghicit? Vă spun eu: cu doamna Anca Jurma! Da, da! ACEA Anca Jurma... cea care era mare șefă a DNA și se ”porcăia” cu Mirică pe înregistrări... și Jurma o mare expertă GRECO.

De la doamna Jurma or fi luat ele opinie despre cum e cu ”independența” justiției și despre cum se luptă cu ”anticorupția”? Cum că ar fi mai bine fără Secția de Magistrați, căci deranjează ”paraditorii” care trebuie să joace țonțoroiul liniștiți pe viețile noastre? Eu așa cred. 

Aaa. Sau de la cealaltă prietenă a lor de pe facebook: altă Ancă ... Anca Stroe. Cine o mai fi și asta? Vă întrebați. Și eu m-aș fi întrebat, dacă eram în locul dvs. Dar eu știu... căci pe vremea când mai credeam în Justiție și Adevăr lucram... la Ministerul Justiției... unde lucrează și duduia, ca personal asimilat... Impropriu spus ”lucrează”, căci știți ce a ”lucrat”? A făcut un raport GRECO cu Panagiota pentru Armenia. Ce știe Anca Stroe (fostă Chelaru) despre justiție? Absolut nimic! O demoazelă extrem de ștearsă, care de când a intrat în Ministerul Justiției a plimbat niște hârtii și era ”reprezentant” al MJ prin diverse țări, unde se făcea shopping foarte intens.

Individa nu a văzut în viața ei un dosar de parchet sau de instanță, nu a citit codurile penal ori de procedură cap coadă vreodată, iar de când a ieșit de pe băncile facultății a făcut plimbări externe, fără vreo expertiză anterioară sau în timpul plimbărilor prin lume. Da, dânsa a făcut un raport GRECO în care certau Armenia că nu prea e anticoruptă...", a scris Ingrid Mocanu pe pagina sa de Facebook. 

Raportul GRECO a fost publicat marţi de ministerul Justiţiei şi a stârnit un adevărat scandal în România, mai ales după ce experţii internaţionali au recomandat desfiinţarea secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Preşedintele Klaus Iohannis a agitat şi mai mult apele după ce a cerut CSM să se ralieze în vederea susţinerii unui proiect de lege pentru desfiinţarea acestei secţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel