Ingrid Mocanu: Băi, Godină cel analfabet, atac fără precedent. Replica polițistului

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu, fosta șefă a Direcției de avizare din Ministerul Justiției, a lansat un atac la adresa lui Marian Godină, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști români. Godină nu se lasă mai prejos și vine cu o replică pe măsură.

"Godină ne postează lecții de anticorupție tot doct, ca de obicei, după ce a picat şi anul acesta examenul la Academie şi după ce a fost promovat la "mascaţi" să simtă şi el că e "şmecher", dându-ne lecții de haștageală. Cică să nu mai criticăm DNA că avem muşamale pe mese, frigiderul ne este gol şi de aia pe ei, restul prostimii, nu îi va lua niciodată DNA, numai pe Dragnea şi pe ăia cu multe case.

M-am uitat: nu am case, nici măcar una, frigiderul e ca al lui (mușama nu am că nu folosesc, dar poate să mi-o dea pe a lui când îi rămâne mică) şi, cu toate astea "m-a făcut" Statul paralel fără ca măcar să obțină vreun denunț prin "tortură". Asta deşi eu, spre deosebire de el, nu am doar 12 clase, am luat examenul de admitere la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti cu vrei 17 pe loc, pe cel de intrare în magistratură cu vreo 20 pe loc, şi pe cel de intrare în avocatură doar eu şi vreo 6 cetăţeni din Capitală. Aaaaa... şi am şi un doctorat la Universitatea Bucureşti ... neplagiat... ce să vezi, nu ca Dorel și Codruțica? Am scris normele legale pe care azi sunt acuzată că nu am știut să le aplic și predam modalitatea de interpretare a legilor fondului funciar la formare continuă la INM... adică judecătorilor... tot alea pe care nu am știut să le aplic.

Băi, Godină cel analfabet și incapabil să treci un examen după 1000 de încercări, chiar nu îți este rușine? Oameni fără averi și muritori de foame sunt târâți prin arestări și procese nedrepte ... nu Dragnea e problema, ci cetățenii la fel de nevinovați ca restul populației ... și muuuult mai inteligenți decât tine, Mii de "rarinci" sunt hărțuiți la comandă fără nicio vină și orice cetățean poate fi în această situație oricând.

[citeste si]

Dacă ai probleme cu averile unora bagă un regim totalitar, cu nentu Iohannis ... că el are în gene teoria dictaturii ... dați dreak legea ilicitului și confiscați tot ... dar lăsați nevinovații în durerea lor, securistule! Și respectarea legii este un deziderat al Statului de drept... ceea ce faci tu se numește încălcare a legii: e minim abatere disciplinară! Doamna Carmen Dan, după ce terminați cu microfonul ăla și după ce luăm toți bătaie prin piețe cu jandarmii de față, mascați ca domnul acesta, vă ocupați să ne protejați și pe noi de "godinii" ăștia?", a scris Ingrid Mocanu pe pagina personală de Facebook şi pe blog.

Marian Godină, replică pentru Ingrid Mocanu

"Habar nu am cine e această doamnă, dar am citit până la urmă ce a scris pentru că am primit de prea multe ori acest articol astăzi și am crezut că e ceva interesant.

Doamna începe prin a mă face analfabet, spune că am vreo 7 clase, apoi că am 12, apoi povestește dumneaei câtă școală a făcut și cât s-a trudit să ajungă ceea ce este. Ce să zic, doamnă? Dacă v-ați chinuit atât de mult să faceți atâtea școli înalte și doctorate, dar ați ajuns să scrieți un text plin de jigniri, printre care ați inserat și cuvântul "dreak" scris cu k, la adresa unui om de rând, fără vreo funcție importantă, tare mi-e că nu prea v-au ajutat studiile alea cu care vă mândriți atât de tare. M-aș simți prost să am doctorat și să ajung să mă leg pe Facebook de un biet agent de poliție, nici măcar ofițer, pe care să îl jignesc și să îl calomniez.

Am intrat, totuși, pe profilul doamnei să văd dacă îmi spune ceva. Am trecut repede peste poza de profil pentru că nu mi-a dat niciun motiv să insist asupra ei. Chiar, doamnă, că tot mă ironizați că m-am mutat la mascați, cred că nici dumneavoastră nu v-ar strica o cagulă.

Apoi mi-a sărit în ochi un citat pe care doamna îl are aplicat pe poza de copertă, care sună cam așa: "Eu am ieșit astăzi pentru că singurul drept pe care îl mai am este libertatea de exprimare. În momentul în care încerci să suprimi libertatea de exprimare, și cel mai grav să și reușești, deja dictatura este instaurată.", a notat polițistul.

În finalul textului, doamna face un apel la doamna ministru să ia ceva măsuri împotriva mea. Să înțeleg că această doamnă încearcă să îmi suprime libertatea de exprimare?", mai scrie Godină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel