Ingrid Mocanu a răbufnit: Nu sunt nici pro nici anti-PSD, dar nu pot să tac

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu a reacționat după incidentul în care a fost implicat Tudor Chirilă.

”Tudor Chirilă a lovit un cetățean pentru că i-a zis "nasoale". Zău? Păi la câte invective îmi sunt mie adresate zilnic, eu trebuia să bat câte 10 porci pe zi.

Și ne spune că numai ura din societate este de vină pentru ce a făcut el? Zău? Dar oare cine a alimentat cu scelerare și demență aceste atitudini? Cine a instaurat ura în societate, de dragul unor politicieni de factură securistoidă? Nu cumva voi, haștagienii?

Eu am fost "bălăcărită" de prietenii tăi, haștagii, și nu i-am lovit, totuși.

Abuzurile încurajate de niște abuzivi care lovesc cetățeni este așa-zisa societate modernă, pe care, chipurile, ne-am fi dorit-o noi toți la revoluție?

Cătușele fluturate pe mâinile unor nevinovați și spălarea unor vinovați este politica voastră, a bătăușilor? Politizarea justiției și utilizarea ei ca mijloc de parvenire politică este ceea ce protejați voi, securiștilor!

Din manipulare sau din interes ați ales să încurajați violența de orice fel și să aplaudați schizoid orice deraiat care arestează nevinovați pentru raportări la hectar.

Dacă Dragnea intră la pușcărie, el nu mai iese niciodată de acolo... dosarele vor curge gârlă sub patronajul Noii Securități... și cavalcada arestaților va prospera... bine că pleacă lumea bună la Bruxelles.

PS - Nu sunt nici pro nici anti-PSD, dar nu pot să tac atunci când oamenii, din orice tabără ar fi, se comportă penibil... PSD și Dragnea sunt cu mult mai penibili decât restul partidelor, care joacă exclusiv politic: noi LOR le-am dat PUTEREA, nu lui Timmermans și Macovei”, a zis Ingrid Mocanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel