VIDEO. Îngrămădeală pentru puii la ofertă dintr-un supermarket din Brăila

Pexels
Pexels

În Brăila, mai mulți clienți ai unui magazin s-au îmbulzit pentru a prinde pui la ofertă. 

În Brăila mai mulți clienți ai unui supermarket s-au îmbulzit și au făcut rabat de la normele sociale și de la măsurile de distanțare în pandemie pentru a putea lua pui refrigerați la ofertă. Totul a avut loc sâmbătă dimineață, în data de 3 iulie, scrie Realitatea.net

Mulțimea adunată a creat haos, iar din această cauza angajata din depozit care se ocupa cu marfa aflată la ofertă s-a văzut nevoită să arunce puii către clienții care vociferau. 

Filmulețul a fost postat pe o rețea de socializare de un brăilean aflat la fața locului. 

Caz asemănător în Slatina

În fotografia a fost postată sâmbătă, 17 aprilie a.c., pe grupul de Facebook „Slatina” se poate observa cum zeci de persoane așteaptă la ușa magazinului second-hand, fără să respecte normele de distanțare.

Oamenii s-au întrebat ce i-a putut aduce acolo pe cei care așteaptă într-un număr atât de mare, la ușă, dar și „Unde e Poliția?”.

„Se dau haine pe gratis. Merită îmbulzeala”, a comentat o persoană. „Să faca cineva și o poza în interior. Sunt curios dacă mai e ceva pe acolo.”, a adăugat un alt internaut.

„Acolo nu mai este Covid?” - se întreabă o persoană. 

Îngrămădeală la sarmale

Zeci de suceveni, care au participat la ceremonia religioasă oficiată pe 24 iunie, de hramul Mănăstirii "Sf. Ioan cel Nou", din Suceava, au uitat de pandemie , dar și de cele sfinte şi s-au îmbulzit ca să prindă un pachet cu sarmale gratuite. Oamenii s-au împins în faţa lăcaşului de cult și nu au respectat măsurile de protecție. În imaginile video,  făcute publice de Adevărul.ro se vede o mare de oameni care așteaptă să primească sarmalele oferite drept pomană. Mulți dintre oameni nu poartă mască de protecție, deși aceasta este încă obligatorie în spațiile deschise aglomerate. Sunt și câțiva care o poartă, dar nu o fac corect. Unii sunt însoțiți și de copii mici.

Maşina plină cu pachete s-a oprit în faţa Mănăstirii "Sf. Ioan cel Nou", din municipiul Suceava. Proprietarii au coborât şi au început să împartă alimentele și doar câteva clipe, sucevenii s-au îmbulzit la mâncare.

Doi poliţişti locali aflați la fața locului au încercat să disperseze mulţimea. Le-au cerut oamenilor să nu se mai îmbulzească, să aibă răbdare şi să păstreze distanţa fizică în contextul pandemiei de COVID-19.

„Un pic mai în spate, nu vă împingeţi la maşină. Aşteptaţi, vă rog. Daţi-vă mai în spate. Nu vă îmbulziţi. Uşor”, au fost cuvintele poliţiștilor.

Nu au reușit. Oamenii au continuat să se îmbulzească și să ignore solicitările oamenilor legii. Mai mult, unul dintre polițiști ar fi fost chiar amenințat. Deocamdată nu se știe dacă cineva a fost amendat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel