Înghețare salarii. Sindicatul ROPOL: Promisiuni deșarte, complezență, niciun sprijin

Sindicaliștii din poliție au discutat astăzi cu ministrul MAI Lucian Bode. Aceștia s-au arătat nemulțumiți de consultări. 

Sindicatul ROPOL s-a arătat indignat de consultările pe care le-a avut cu ministrul Lucian Bode cu privire la înghețarea salariilor bugetarilor. 

”Azi, a fost și prima întâlnire (solicitată de sindicate) între ministru MAI Lucian Bode, și liderii organizațiilor sindicale, ca urmare a intenției Guvernului de a adopta în ședința de azi, OUG pentru înghețarea salariilor bugetarilor. Reprezentanții sindicali și-au exprimat nemulțumirea față de măsurile Guvernului, au solicitat ca personalul MAI să fie exclus din conținutul OUG, expunând argumentat și motivele. Sec, ministrul a comunicat că va prezenta nemulțumirile personalului MAI, în ședința Guvernului de azi, și a informat că există disponibilitate din partea ministerului de a identifica și prezenta Guvernului soluții pentru ca în cursul anului să se înlăture efectele acestei înghețări. Pe scurt... promisiuni deșarte, complezență, niciun sprijin. Este clar că Guvernul Cîțu, nu va renunța azi, la textul din OUG care reglementează înghețarea salariilor, așa cum a fost făcut cunoscut, iar OUG va fi adoptată. În aceste condiții, orice formă de boicot al activității și orice formă de protest pe care polițiștii o adoptă, va fi susținută de toate organizațiile sindicale”, a anunțat echipa ROPOL pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel