InfoTrafic: Situaţia pe drumurile naţionale. Accidente, blocaj

Sfârşitul minivacanţei de 1 iunie aduce, ca de obicei, şi probleme în trafic pe şosele.

Pe Valea Prahovei, la prânz, din cauza numărului mare de autovehicule care coboară dinspre staţiunile montane spre Bucurelşti, se circula în coloană.

Între Predeal şi Azuga s-a format o coloană de autoturisme care se deplasează cu o viteză de aproximativ 10 km/h, a anunţat centrul infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii se aşteaptă ca aglomeraţia pe DN1 să se intensifice în orele următoare din această duminică, pe sensul de coborâre, respectiv Braşov-Ploieşti.

"Facem câteva recomandări partipanţilor la trafic, pentru a evita producerea de accidente rutiere: să circule cu atenţie sporită, să-şi păstreze calmul la volan, să menţină o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei", se spune în comunicatul centrului infotrafic.

Situaţia pe A2

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 49, în dreptul localităţii Săruleşti - Gară, judeţul Călăraşi, pe sensul de mers către capitală, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme, care au intrat în coliziune faţă-spate, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă.

Nu au rezultat victime. Circulaţia rutieră este restricţionată pe banda a doua a sensului de mers în cauză, iar valorile de trafic sunt în uşoară creştere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel