INFOTRAFIC - restricție pe A2, drumuri închise, rute alternative

INFOTRAFIC oferă informațiile dimineții privind circulația pe șoselele naționale.

Inspectoratul General al Politiei Române informează prin Centrul INFOTRAFIC că la aceasta oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impuna oprirea circulației pe drumurile naționale sau pe autostrăzi.

Pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 36, pe sensul de mers catre Bucuresti, în zona localitatii Cascioarele, judetul Giurgiu, se circula doar pe banda a doua, cu restrictie de viteza de 80 km/h, pentru continuarea lucrarilor de reparatii la pod, efectuate pe prima banda si pe cea de urgenta, pâna la data de 1 august 2019.

În judetul Prahova, în perioada 23.07.2019 - 25.07.2019, circulaţia rutiera este închisa pe DN 1B, la kilometrul 5, în comuna Bejoi, în vederea executarii lucrarilor de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferata Ploieşti-Maneciu. Traficul se desfaşoara pe ruta alternativa DN 1A Boldeşti Scaieni - Pod Telejean - DC 159 - DN 1B Bucov.

În judeţul Covasna, în perioada 23.07.2019 - 31.08.2019, circulaţia rutiera este închisa pe DN 11C Târgu Secuiesc - Bixad, între kilometrii 22 si 23, pentru efectuarea lucrarilor de reparaţii la partea carosabila. Traficul se desfaşoara pe ruta alternativa DN 11B Târgu Secuiesc - Cozmeni.

Pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu, traficul rutier pe podul peste Argeş de pe raza localitatii Adunaţii Copaceni, judetul Giurgiu, este închis pentru reparaţii. Circulatia se desfasoara deviat pe un pod provizoriu din apropiere, pe câte o banda pentru fiecare directie, cu restrictie de viteza de 30 km/h.

În judetul Neamt, circulatia rutiera a fost închisa, pâna la finalul anului 2019, pe DN 15, între kilometrii 242 - 286 (Poiana Largului - Bicaz), pentru efectuarea lucrarilor de reabilitare a suprafetei de rulare, care a fost afectata în urma precipitatiilor abundente din ultima perioada. Ruta ocolitoare este Poiana Largului - DN 15B - Târgu Neamt - DN 15C - Piatra Neamt - DN 15 - Bicaz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel