INFOTRAFIC. Informații de ultimă oră: Accident, trafic blocat

Irina Constantin / 17 oct 2018 / 08:15 Salveaza PDF Comentarii
Accident rutier
Descriere foto: Accident rutier

Centrul INFOTRAFIC din IGRP anunță informațiile dimineții despre situația din trafic. 

Accident între un autocamion și autoturism. Trafic blocat 

Pe A 1 Timişoara -Arad, la kilometrul 501, localitatea şercaia Mare, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism. În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor. Traficul rutier pe sensul către Nădlac este blocat. Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute, traficul să fie reluat.

Reparații în Predeal, trafic îngreunat

Pe DN 1, pe o distanţă de aproximativ doi kilometri la intrarea în Predeal, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, se execută lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile, traficul rutier fiind dirijat prin semafoare.

Tot pe DN 1, în judeţul Braşov, la kilometrul 220, se execută lucrări la podul de la ieşirea din şercaia spre Făgăraş, până la începutul lunii noiembrie 2018. Zona este semnalizată cu semafoare.

Circulație închisă pe Autostrata A 1

Pe Autostrada A1, circulaţia rutieră este închisă pe sectorul Şoimuş - Simeria, între kilometrii 354 şi 369, pentru efectuarea lucrărilor de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva - Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj - Deva (în execuţie). Se estimează că lucrările vor fi finalizate până în data de 15 noiembrie 2018. Traficul se desfăşoară deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria - Deva.

Lucrări de reparații pe A 2

Iar pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti - Constanţa, au loc lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri şi 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie, până la data de 04 noiembrie 2018.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24