INFOTRAFIC, DN1: Coloană de maşini între Predeal şi Buşteni

Centrul Infotrafic anunţă pentru duminică după-amiaza că este aglomeraţie pe DN1, mai ales în sectorul dintre Predeal şi Buşteni.

Valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, între Predeal şi Buşteni, pe sensul către Capitală, unde s-a format o coloană de autoturisme care se deplasează cu o viteză de aproximativ 10 km/h, anunţă duminică Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, la această oră, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre munte către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, unde s-a format o coloană de autoturisme care se deplasează cu o viteză de aproximativ 10 km/h.

Conform INFOTRAFIC, pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi ruta ocolitoare: DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti.

Recomandăm conducătorilor auto să îşi păstreze atenţia la volan, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic, precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel