INFOTRAFIC VIDEO. Coloană pe Valea Prahovei şi autostrăzi. Anunţul Poliţiei

Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei
Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei

Este vineri, înainte de Sărbătorile pascale, iar românii se îndreaptă către localităţile unde vor întâmpina Învierea Domnului, în minivacanţa de Paşti, ceea ce face ca traficul să cunoască valori ridicate.

Traficul rutier este aglomerat, în special pe drumurile care duc către munte. Direcția Rutieră a transmis că s-au format coloane care se întind pe mai mulți kilometri mai ales pe Valea Prahovei și este trafic intens pe A1.

CIRCULAȚI CU ATENȚIE! VALORI DE TRAFIC CRESCUTE! este avertismentul transmis de poliţişti la orele amiezii de vineri.

Astel, Poliția Română informează că, în urma monitorizării traficului rutier pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, pe baza datelor furnizate de dispeceratele inspectoratelor de poliţie județene şi de ofiţerul Direcţiei Rutiere aflat în elicopterul care survolează aceste artere, situaţia se prezintă astfel:

* pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către munte, în zona Comarnic s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ 3 km, care se deplasează cu o viteză de 15-17 km/h, iar în Buşteni între kilometrii 127 şi 130, coloana de vehicule se deplasează cu viteza de 20 km/h.

* Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti - trafic intens pe sensul către Piteşti, în special la ieşirea de pe autostradă, precum şi pe celălalt sens, la intrarea în Bucureşti, unde s-au format coloane în deplasare cu viteză foarte redusă.
în judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Bascov, se circulă în coloană pe o distanţă de aproximativ 3 km, cu viteză mică, precum şi pe DN65B, de la ieşirea de pe Autostrada A1 - Piteşti spre intrarea pe E574 către Slatina şi Craiova.

* DN7 Valea Oltului - valorile de trafic în creştere, însă nu se circulă în coloană.

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să manifeste responsabilitate şi disciplină în trafic, să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia, să semnalizeze orice schimbare a direcţiei de mers, să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, prezenţi pe drumurile publice pentru fluidizarea circulaţiei.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel