Infotrafic - Circulație blocată pe Transfăgărășan și îngreunată pe alte drumuri

Circulația pe câteva drumuri se desfășoară cu dificultate, iar pe Transfăgărășan nu se poate circula astazi din cauza căderilor de pietre.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6 Orșova - Caransebeș, la kilometrul 400+50 m, pe rază localității Cornea, județul Caraș-Severin, se circulă pe un fir alternativ la această ora, din cauza unui autocamion cu defecțiuni tehnice, rămas imobilizat pe partea carosabilă.

Circulaţia rutieră este întreruptă miercuri dimineaţa pe DN 7C (Transfăgărăşan), la kilometrul 59+700 metri, în zona localităţii Arefu din judeţul Argeş, din cauza pietrelor căzute de pe versanţi, conform Infotrafic. La faţa locului se acţionează pentru îndepărtarea obstacolului, valorile de trafic fiind scăzute.

În județul Mehedinți, pâna la dată de 30.05.2019, pe DN 6 Drobeta Turnu Severin - Orşova, la kilometrul 358+268 viaductul Tarovaţ, kilometrul 358+518 (viaductul Jupalnic) şi kilometrul 362+664( viaductul Valea lui Stan) se vor execută lucrări de asfaltare.Traficul se va desfășura dirijat prin intermediul piloţilor şi/sau indicatoare.

În județul Ialomița, pe DN 2, între localitățile Movilița și Cosereni, se efectuează lucrări la partea carosabilă (decopertare și asfaltare), pe ambele sensuri de mers, traficul desfaşurându-se alternativ.

Pe Autostrada A1 București - Pitești, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeș, în zona localității Cascioarele, județul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparații la sistemul rutier, care se vor derula pâna la sfârsitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către București) pe calea 1 (sensul către Pitești), unde se desfășoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Circulația rutieră este deviată pe Autostrada A2 București - Constanța de pe calea 1 (București - Constanța) pe calea 2 (Constanța - București), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localitățile Dor Mărunt și Dragoș Vodă, județul Călărași, unde se desfășoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă pâna la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparații la sistemul rutier.

Citește și: Scurgeri de combustibil dintr-o cisternă. Avertizare INFOTRAFIC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel