INFOTRAFIC, 9 iulie 2021: Aglomerație la intrarea în București. Accident pe centura Capitalei/ Informații actualizate

foto Pixabay/ Infotrafic - 9 iulie 2021
foto Pixabay/ Infotrafic - 9 iulie 2021

Vezi ultimele informații despre cum se desfășoară traficul astăzi, 9 iulie 2021.

UPDATE 09:00: Pe DN Centura București, între localitățile Pantelimon și Voluntari, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier produs între un autotren și un autocamion încărcat cu păsări. În urma impactului, nu au rezultat persoane rănite, însă mai multe găini se află pe carosabil, astfel că traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, pentru aproximativ 30 de minute.

Accident pe DN2, se circulă îngreunat spre București

UPDATE 08:30: Pe DN 2 București-Urziceni, în localitatea Voluntari, județul Ilfov, o autoutilitară a colizionat un stâlp de electricitate și a rămas imobilizată în cablurile de înaltă tensiune. Nu sunt persoane rănite. Se circulă îngreunat pe sensul către București, pe o singură bandă, pentru aproximativ 45 de minute.

Accident între un microbuz și un autoturism. Trafic blocat pe ambele sensuri

UPDATE 8:15: Pe DN 2 (E85) Adjud-Bacău, în zona localității Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane. Potrivit primelor date, trei persoane au suferit răni ușoare (una din microbuz și două din autoturism), toate fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Accident vineri dimineață, trei persoane rănite

INFOTRAFIC, ora 7:45: Pe DN 64 Râmnicu Vâlcea-Drăgășani, în apropierea localității Orlești, județul Vâlcea, a avut loc o coliziune față-spate între două autoturisme. Potrivit primelor date, 3 persoane au suferit răni ușoare, fiind transportate la spital pentru investigații medicale.

Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ, pentru aproximativ 30 de minute.

INFOTRAFIC, 9 iulie 2021: Circulație normală pe A1, A2, A3, DN1 și DN7

Vineri dimineață este aglomerație pe Centura Capitalei, în localitățile limitrofe, dar și la intrările în orașul București. Pe principalele drumuri din țară se circulă fără probleme.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, vineri dimineața, nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza unui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov și DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă fără probleme. Carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună și nu este aglomerație pe șosea.

INFOTRAFIC, 9 iulie 2021: Aglomerație la intrarea în București 



Totuși, este aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN4 (localitatea Popești Leordeni) și DN 1A (localitatea Mogoșoaia). De asemenea, valori ridicate de trafic sunt semnalate pe Centura București, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Începând de vineri, pe durata a două săptămâni (exceptând ziua de duminică), de la ora 06:00, traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe ambele sensuri, pe DN 2 Adjud-Bacău, pentru a permite efectuarea unor lucrări de asfaltare a părții carosabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel