Infotrafic 8 iunie. Coşmar pe DN1 şi A2. Rute alternative

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, pe sensul către Capitală al DN 1 București-Brașov, valorile de trafic se păstrează ridicate, fiind formată coloană în mișcare de la limită cu județul Brașov până în stațiunea Bușteni. 

De asemenea, în orașul Comarnic, traficul este intens și se circulă în condiții de aglomerație pe sensul Brașov-Ploiești al DN1, între kilometrii 110 și 108. În plus, trafic intens este și pe Centura de Vest a orașului Ploiesti, formându-se coloană în mișcare pe sensul de coborâre. Au fost instituite dispozitive de informare pentru rutele alternative la DN1, respectiv DN1A Brașov – Cheia – Ploiești și DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești.

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, de la kilometrul 94, în zona lucrărilor de reparații a carosabilului, este formată coloană de autovehicule pe aproximativ 5-7 km, iar în zona lucrărilor de pe tronsonul kilometric 27-33, coloana este de aproximativ 2 km. Trafic intens este semnalat și pe DN3 București-Călărași, pe sensul către Capitală, valorile de trafic fiind ridicate în special în zona localității Brănești, județul Ilfov.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto următoarele rute alternative:

Pentru autostrada A2 București – Constanța:

- DN 2A Constanța – Hârșova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – București;

- A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – București.

Reamintim tronsoanele autostrăzii A2 București – Constanța pe care circulația se desfășoară restricționat, pe câte o bandă pentru fiecare sens, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă:

- km 27 – 33, Cernica, IF – Fundulea, CL;

- km 79+900 de metri – 89+300 de metri, Dor Mărunt - Vâlcelele, CL.

Pentru DN 1 Brașov - Ploiești – București:

- DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

- DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe autostrada A2 București – Constanța, cât și pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel