Infotrafic 7 aprilie. Circulaţie în condiţii de iarnă în mai multe zone

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Pe autostrada A2 București-Constanța se circulă în condițiile unui carosabil umed, fiind precipitații sub formă de ploaie, însă vizibilitatea este bună, iar traficul este redus. Pe DN1 Predeal - Brașov și DN 1A Brașov – Cheia se circulă în condiții de iarnă. În județul Hunedoara, pe  DN 7 între localitățile Leșnic si Vețel un copac a căzut pe carosabil.Se circulă alternativ pe o singură bandă.Se intervine pentru deblocare.

Pe DN 68A Hunedoara - Lugoj și DN66 Hațeg - Petroșani(jud. HD) se circulă în condiții de iarnă,  zăpadă are 3-5cm. Se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, pe autostrada A1 București-Pitești și pe autostrada A3 București-Ploiești.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Domnești și Berceni, dar și pe sensul de intrare în București a DN 4 (loc. Popești Leordeni).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel