Infotrafic 6 iunie. Restricţii pe mai multe drumuri din ţară

Infotrafic
Infotrafic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se desfăşoară îngreunat la această oră pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 202, între localităţile Brezoi şi Căciulata, judeţul Vâlcea, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autocamioane, nesoldat cu victime. Este blocat sensul Râmnicu Vâlcea către Sibiu, circulaţia efectuându-se alternativ pe celălalt fir.

Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 73D Piteşti - Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş, din cauza unei alunecări a corpului drumului, produsă în urma precipitaţiilor din ultima perioadă. Ruta ocolitoare este DN 73 Piteşti – Câmpulung. Pentru efectuarea lucrărilor la partea carosabilă, sunt în vigoare două devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 86 - 97, între localităţile Vâlcelele – Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel