Infotrafic 31 ianuarie. Starea drumurilor

Trafic
Trafic

La această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, informează Poliţia Română. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2, la kilometrul 176, în zona localităţii Coteşti, judeţul Vrancea, şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului din cauza oboselii şi s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă, blocând sensul de mers Bucureşti - Focşani şi parţial celălalt fir, circulându-se prin dirijare pe banda de lângă acostament a direcţiei Focşani - Bucureşti. Nu au rezultat victime în urma evenimentului şi se estimează reluarea traficului în condiţii normale în aproximativ o oră. 

La această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Se circulă însă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 100 de metri, pe Autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 11 şi 50, A1 Sibiu - Deva, pe tronsonul kilometric 263 - 280, A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 12 şi 105, precum şi pe toată lungimea Autostrăzii A4 Ovidiu - Agigea şi de asemenea pe mai multe artere rutiere din judeţe aflate în Oltenia, Muntenia şi Moldova.

Circulaţia rutieră pe DN 67C Novaci - Rânca (în judeţul Gorj) este restricţionată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, restricţie ce va fi menţinută pe toată perioada sezonului rece.

Se menţin în continuare cele patru drumuri naţionale închise, din diferite cauze, respectiv:

1. DN2L, în Soveja, judeţul Vrancea, la kilometrul 59+900, ca urmare a precipitaţiilor abundente din cursul verii, care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare;

2. DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare pe timpul iernii;

3. DN12B, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, pe tronsonul kilometric 16+450-17+500, unde, la intrarea în localitate s-a produs o cedare a terasamentului de drum, ce a dus la surparea acestuia pe o lungime de 3 metri. Traficul rutier se desfăşoară pe urmatoarea rută ocolitoare: DN12B km 16+450 - str. Vasile Alecsandri - DN12B km 17+500 şi retur, cu o restricţie de tonaj de 7,5 tone. Şi tot pe acest drum, dar pe tronsonul 0+452 - 0+487, din cauza unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, circulaţia se desfăşoară pe ruta ocolitoare: DN12A km 103+000 - str. 1 Mai - str. Răducanu - str. Podu de Fier - str. Tiseşti - str. Semicercului - str. Bradului - intersecţie cu DN12B km 2+000 şi retur;

4. DN67C (Transalpina), închis pentru toate categoriile de autovehicule în timpul iernii, pe tronsonul Rânca (Gorj) - Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

În ceea ce priveşte traficul feroviar, informăm că circulaţia este blocată pe Secţia de cale ferată 409, între staţiile Valea Vişeului şi Petrova, judeţul Maramureş, din cauza căderilor de pietre de pe versantul muntelui pe liniile de cale ferată, la kilometrul 9+800. Nu au rezultat victime, iar în prezent se lucrează pentru înlăturarea pietrelor căzute şi reluarea rapidă a circulaţiei feroviare, până la această oră fiind afectate 4 trenuri de călători. 

Vezi şi: BUGET 2019. Câți bani au primit în plus primarii nemulțumiți

Zodia care va fi admirată de toți. A sosit, în sfârșit, momentul ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel