INFOTRAFIC, 3 septembrie. Se închide Transfăgărășanul. Accidente și restricții pe mai multe artere rutiere naționale

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Polițiștii au făcut în această dimineață mai multe recomandări pentru șoferi. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la data de 04 septembrie, în intervalul orar 07.00 – 18.00, circulația va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărășan), între kilometrii 62 și 116, pe raza județul Argeș, pentru desfășurarea celei de-a VI-a ediții a competiției sportive de înot, ciclism și alergare ,,TRANSFIER 2021”.

”Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, pe fondul condițiilor de circulație aglomerată, recomandăm conducătorilor auto să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și ale organizatorilor, să nu blocheze intersecțiile, să adapteze viteza, să păstreze distanța de siguranță şi să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante”, au anunțat polițiștii. 

Accident rutier pe DN 1B

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autoturisme au fost implicate într-un accident pe DN 1B Ploiești – Mizil, în zona localității Valea Călugărească, județul Prahova, în urma căruia o persoană a fost rănită. Traficul se desfășoară dirijat, pe un fir, alternativ.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 40 de minute.

Accident grav între Tulcea și Agighiol 

În jurul orei 07:50, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier, produs pe DJ 222 între localitățile Tulcea și Agighiol, în care au fost implicate două autoturisme. 

La locul solicitării s-au deplasat 11 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ.

Salvatorii au procedat la extragerea unui conducător auto, în vârstă de 67 de ani, conștient și cooperant. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior a fost transportat la UPU Tulcea pentru tratament de specialitate de către echipajul SAJ.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor de la acumulatorul  unuia dintre autoturisme.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Accident cu două victime la Bocșa

La data de 3 septembrie, în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, în localitatea Bocșa, soldat cu vătămarea corporală a două persoane. 

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitatea Valea Ciorii, conducea un autoturism pe DJ 203 F, s-a răsturnat cu autovehiculul în afara părții carosabile.

Conducătorul auto, precum și pasagerul din dreapta, în vârstă de 20 de ani au fost răniți și transportați la Spitalul din Țăndărei pentru îngrijiri medicale. 

Tânărul care s-a aflat la volan a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumul public sub influența băuturilor alcoolice.

Restricții de trafic pentru lucrări pe mai multe drumuri naționale 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări pe mai multe drumuri naționale de pe raza județului Vâlcea, circulația fiind restricționată astfel:    

- DN 7A, între kilometrii 74 și 76, pe raza localității Voineasa (Obârșia Lotrului), se lucrează la reparații asfaltice, traficul fiind dirijat de piloți de circulație.

- DN 64, între kilometrii 105 și 112, pe raza localitățiilor Stolniceni – Râureni, se montează parapet de beton, circulația rutieră desfășurându-se pe două benzi din patru prevăzute.

- DN 67B, între kilometrii 79 și 89, pe raza localitățiilor Tetoiu – Fârtățești, se efectuează lucrări de frezare, traficul fiind dirijat de piloți de circulație.

”Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor, să semnalizeze din timp schimbarea benzii de circulație și să adopte o conduită preventivă de condus”, spun polițiștii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel