Infotrafic 24 martie. Informaţiile zilei pentru şoferi

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

În contextul atenționării meteorologice care vizează intensificări ale vântului, ninsori în general moderate cantitativ, viscol în zona înaltă până astăzi, ora 21.00, recomandăm conducătorilor auto să se intereseze cu privire la starea carosabilului de pe traseul pe care urmează să-l parcurgă și să aibă autovehiculele echipate corespunzător circulației în condiții de iarnă!

TRAFIC ÎNGREUNAT DIN CAUZA LUCRĂRILOR:

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pe DN 68A Margina – Coșevița, între kilometrii 38 – 53, județul Timiș, până pe data de 15.04.2021, se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, constând în înlocuirea structurilor rutiere afectate de valorile mari de trafic și de tonaj, prin realizarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică. Fiind un sector de drum tranzitat intens, sunt recomandate ca rute ocolitoare Autostrada 1, nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac sau Autostrada A1, nod rutier Simeria DN 66 – Hațeg – DN 68 Caransebeș – DN 6 Lugoj – A1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel