Infotrafic 22 septembrie. Restricţii şi aglomeraţie pe mai multe drumuri

Trafic
Trafic

Pe principalele artere rutiere (A2 București-Constanța, A1 București-Pitești, DN1 București-Brașov și DN7 București-Râmnicu Vâlcea-Sibiu) se circulă în condiții normale, informează Poliţia Rutieră.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni. De asemenea, trafic intens este și pe Centura Capitalei, pe raza localităților Mogoșoaia Domnești și Pantelimon.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 17 și 27 (între localitățile Cernica și Brănești, județul Ilfov), traficul a fost deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe calea 1 (sensul către litoral), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel