Infotrafic 21 mai. Drumuri cu circulaţie restricţionată

Trafic blocat - foto ilustrativ
Trafic blocat - foto ilustrativ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Însă, pentru a permite desfăşurarea lucrărilor la partea carosabilă, sunt în vigoare mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, din cauza lucărilor de reparaţii la sistemul rutier.

În judeţul Ialomiţa, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează în această perioadă lucrări la partea carosabilă (decopertare şi asfaltare), pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se alternativ, prin dirijarea piloţilor de trafic.

În judeţul Mehedinţi, pe DN 6 Drobeta Turnu Severin - Orșova, la poziţiile kilometrice 358+268 (viaductul Tarovăț), 358+518 (viaductul Jupalnic) și 362+664 (viaductul Valea lui Stan), se vor executa lucrări de asfaltare până la sfârşitul lunii mai. Traficul se desfăşoară dirijat, prin intermediul piloților de trafic şi al indicatoarelor rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel