Infotrafic 18 noiembrie. Fenomen PERICULOS pe mai multe drumuri din ţară

Alunecare de teren - foto arhiva
Alunecare de teren - foto arhiva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu traficul întrerupt ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Semnalăm că se circulă în condiții de aglomerație pe DN65 (E574), la intrarea în municipiul Slatina dinspre Pitești, în județul Olt. În acest loc, la kilometrul 56, traficul se desfășoară pe un fir, alternativ (semaforizat), pentru a permite executarea unor lucrări de asfaltare. Pentru evitarea ambuteiajelor, conducătorii autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone pot utiliza ruta ocolitoare DN65 – DJ 657 – Valea Mare – Recea – DJ 653 – Slatina.

Se circulă în condiții de ceață densă pe mai multe drumuri importante din țară. Fenomenul este prezent pe artere din județe precum Ialomița, Călărași, Brăila, Constanța, Timiș, Arad, Bistrița-Năsăud, Bihor, Satu Mare și altele.

Din acest motiv, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu efectueze manevre periculoase la volan, pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite.

Amintim că pe Autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 33 și 36+100 de metri (localitatea Fundulea, județul Călărași), traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Și pe tronsonul kilometric 27 – 17 (Brănești - Cernica, județul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel