INFOTRAFIC, 17 martie. Vezi cum se circulă pe drumurile naționale

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Traficul rutier ar putea fi îngreunat astăzi pe mai multe artere din țară. Șoferii sunt sfătuiți să fie prudenți pe șosele și să circule cu răbdare. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale. 

Pe sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, din cauza surpării suprafeței carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.

Lucrări de asfaltare

Pentru a permite executarea unor lucrări de asfaltare, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Constanța s-a închis nodul rutier de la km 15, ieșirea spre Cernica. Accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca se face prin șoseaua de centură a municipiului București.

Pe tronsoanele kilometrice 12 – 21 și 27 – 36, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 București – Constanța, până la data de 15.06.2020, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

În județul Dâmbovița, pe DN71 Târgoviște – Sinaia, la kilometrul 92+933 de metri, în zona orașului Fieni, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, întrucât starea tehnică a podului situat în această zonă nu permite desfășurarea în siguranță a circulației în ambele sensuri, simultan. Măsura restricționării circulației s-a luat pe o perioadă nedeterminată, zona fiind semnalizată corespunzător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel