Infotrafic 15 ianuarie. Trafic îngreunat în Bucureşti şi mai multe judeţe

Ceata
Ceata

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Semnalăm însă că pe foarte multe drumuri importante din țară circulația rutieră se desfășoară îngreunat, din cauza ceții dense. Fenomenul este întâlnit în Capitală și pe artere din județele: Covasna, Brașov, Cluj, Mureș, Harghita, Sibiu, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Timiș, Constanța, Tulcea, Olt, Dolj, Bacău, Galați, Vrancea, Vaslui, Brăila, Ialomița, Buzău, Călărași, Giurgiu Ilfov și Teleorman.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, să utilizeze în mod corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare al vehiculului și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte. De asemenea, atragem atentia pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor, care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

***

Din cauza ceții dense, în județul Constanța au fost închise porturile Constanța Nord, Constanța Sud – Agigea și Midia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel