Infotrafic 12 martie. Accident mortal pe DN 71

Sursa foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti
Sursa foto: Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti

Un pieton a fost marţi dimineaţă accidentat mortal de un autocamion, pe DN 71, în localitatea dâmboviţeană Bâldana, a informat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 71 Tărtăşeşti - Târgovişte, la kilometrul 1+500 m, pe raza localităţii Bâldana, în judeţul Dâmboviţa, a avut loc un accident şi din această cauză circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ. Un pieton a fost accidentat mortal de un autocamion. La faţa locului se desfăşoară cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier. 

Conform sursei menţionate, din cauza vântului puternic, au fost închise transportului maritim şi fluvial porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Midia şi Mangalia. "Pentru conducerea în siguranţă, pe un carosabil umed, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteza adaptată condiţiilor de drum, să fie mai atenţi, fără să bruscheze comenzile vehiculului, să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le conferă o vizibilitate bună şi fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare", recomandă poliţiştii. 

Vezi şi: Prognoza meteo 12 martie. Când se opresc ploile

Forum pe teme de securitate cibernetică, organizat marţi la Bucureşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel