Urmărește emisiunea live


Infotrafic 12 aprilie. Restricţii pe autostrăzi şi drumuri naţionale

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 152+250 m - 152+330 m, în localitatea Morăreşti, judeţul Argeş, ca urmare a executării unor lucrări de consolidare a suprafeţei de rulare, care vor dura până în cursul lunii iunie, se circulă cu restricţie de viteză, de 30 km/h.

Pe DN 7 Săcămaş - Veţel, între kilometrii 402+924 m - 412+273 m, judeţul Hunedoara, în vederea executării unor lucrări de curăţare rigole, vor fi instituite restricţii parţiale, în intervalul orar 08:30-12:00.

Pe DN 39, între localităţile Tuzla şi 23 August, judeţul Constanţa, pe sectorul cuprins între kilimetrii 23+500 m - 32+000 m, se vor executa lucrări de refacere a suprafeţei de rulare. Din acest motiv, sensul către 23 August va fi restricţionat, circulându-se pe cealaltă cale, pe câte o bandă pentru fiecare sens de mers. Lucrările vor dura până la sfârşitul acestei luni.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul de peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 m - 84+100 m, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, aceasta desfăşurându-se dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Având în vedere că în prezent plouă pe majoritatea arterelor rutiere, facem câteva recomandări participanţilor la trafic, pentru o circulaţie în siguranţă:

Asiguraţi-vă înainte de a pleca la drum că aveţi funcţionale ştergătoarele, sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire şi folosiţi-le adecvat.     

Adaptaţi viteza la condiţiile de drum, luând în calcul faptul că distanţa de frânare creşte substanţial pe un carosabil umed.

Păstraţi distanţa în mers, pentru a putea opri în cazul în care autovehicului din faţă frânează brusc.

Nu efectuaţi manevre riscante.

Utilizaţi luminile de întâlnire şi pe timpul zilei.

Evitaţi acţionarea bruscă a direcţiei şi a frânei.

Nu vă angajaţi în depăşiri fără a avea o bună vizibilitate.

Efectuaţi fiecare manevră în trafic numai după o temeinică asigurare.

Circulaţi cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol şi a nu fi implicaţi în evenimente rutiere.                                              

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel