Infotrafic 10 august. Precizări de la Poliție

Trafic blocat - foto ilustrativ
Trafic blocat - foto ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu restricții de circulație din cauza vreunui eveniment rutier și nici probleme deosebite de aglomerație, în prezent valorile de trafic fiind normale pe arterele principale.

Update 09:55: Centrul NFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 se vor executa pe parcursul zilei lucrări asupra carosabilului, astfel:

- Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, între kilometrii 66 şi 70, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, lucrări de curăţare a glisierelor mediene, până la ora 14:00;

- Autostrada A1 Deva-Sibiu, pe tronsonul kilometric 272+500 - 271+500 de metri, pe prima bandă şi cea de urgenţă ale sensului de mers către Sibiu, lucrări de reparaţii, până la ora 14:00.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie sporită, să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp orice schimbarea benzii de mers.

-----

Din pricina vântului puternic însa, Bara Sulina a fost închisa.

Pâna în data de 30 august 2018, pe Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, între kilometrii 14 (centura Bucuresti) si 26 (Moara Vlasiei), se efectueaza lucrari de reparatii asupra carosabilului, circulatia fiind restrictionata alternativ pe câte o banda a fiecarui sens de mers.

Ca urmare a precipitatiilor abundente din perioada recenta, care au dus la acumularea de aluviuni pe suprafata carosabila, se mentin cu circulatia întrerupta, îngreunata si restrictionata urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

Drumuri nationale cu circulatia întrerupta:

- DN 2H, în localitatea Milisauti, pe podul de peste râul Suceava, în judetul Suceava;

- DN 2L, în localitatea Soveja, în judetul Vrancea;

- DN 11B, în zona localitatii Catrusa, în judetul Covasna;

- DN 73D, între localitatile Boteni si Suslanesti, din judetul Arges.

Drumuri nationale cu circulatia îngreunata:

- DN 12B, în zona localitatii Slanic-Moldova, în judetul Bacau;

- DN 15B, în localitatile Petru Voda si Stânca, din judetul Neamt.

Drumuri nationale cu circulatia restrictionata:

- DN 17A, în localitatea Vatra Moldovitei, judetul Suceava, pe podul de peste râul Moldovita, sunt instituite restrictii de viteza (30 km/h) si de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulatia se desfasoara pe un singur fir, alternativ.

De asemenea, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Întorsura Buzaului este oprita pe raza localitatii Budila, din judetul Brasov, dupa ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel