INFOTRAFIC, 1 septembrie. Accidente grave pe șosele și restricții de circulație pe mai multe drumuri naționale

Foto: ISU Suceava
Foto: ISU Suceava

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe mai multe artere naționale importante, fie din cauza unor accidente rutiere, fie se desfășoară lucrări la carosabil. 

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață, pe raza comunei Poiana Stampei, între un microbuz și un autotren. S-au înregistrat cinci victime, toate din microbuz, dintre care două au rămas încarcerate, a anunțat ISU Suceava. 

Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, precum și o ambulanță SAJ. De asemenea, în sprijinul echipajelor sucevene, au intervenit și două ambulanțe (una SMURD și una SAJ) din județul Bistrița-Năsăud.

Persoanele implicate în accident, inclusiv cele încarcerate, sunt conștiente. Acestea din urmă au fost extrase din microbuz și predate echipajelor medicale pentru monitorizare.

Trafic rutier blocat 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în urma acestui accident și continuă cercetările pentru a vedea exact împrejurările în care s-a produs și cine se face vinovat. 

Traficul rutier a fost blocat aproape o oră. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 17, la kilometrul 121, în localitatea Poiana Stampei, județul Suceava, însă valorile de trafic au crescut ușor în urma accidentului.

Autoturism intrat într-un cap de pod

Autoturism intrat într-un cap de pod în această dimineață pe raza localității Horodnic de Jos, județul Suceava. A fost implicat doar șoferul autoturismului care a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2).

Accident cu trei autoturisme în Argeș 

Un alt accident rutier, produs în această dimineață, a avut loc la Leordeni, Ciulnița, județul Argeș. Trei autoturisme au fost implicate, conform reprezentanților ISU Argeș. 

Din primele informații se pare că o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Și în această situație polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală. 

Tot în județul Argeș 

Pompierii au intervenit în jurul orei 6:00 la km 110 pe A1, în cazul unui autoturism care a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat.

Nu au fost persoane încarcerate, iar paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin cu vârsta de 21 de ani, care s-a rănit la cap și la membrul superior stâng. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Trafic rutier îngreunat Ruse – Giurgiu

Autorităţile de frontiera bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, cu privire la faptul ca în ziua de 01.09.2021, în intervalul orar 10.00-15.00, pe teritoriul Bulgariei va avea loc un marș de protest, autorizat de Primăria Ruse, în intersecția cu sens giratoriu situată pe tronsonul de drum care duce spre Podul Ruse-Giurgiu.

În acest context, traficul rutier spre P.T.F Ruse – Giurgiu poate fi îngreunat, aspect care poate conduce la  creşterea timpului de așteptare.

”Recomandăm participanţilor la trafic, care doresc să tranziteze frontiera națională prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu în acest interval de timp, să utilizeze  celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor”, a anunțat Poliția de Frontieră. 

Restricții de trafic în județul Vâlcea. Lucrări la carosabil pe mai multe drumuri naționale

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 01.09.2021, se vor desfășura lucrări pe mai multe drumuri naționale, astfel:       

- DN 7, tronson kilometric 178+100 - 191+000, pe raza localităților Râmnicu Vâlcea – Seaca, se lucrează la aplicarea de marcaje rutiere, între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe ambele sensuri de mers.

- DN 7A, tronson kilometric 77+000 - 79+000, pe raza localității Voineasa, se lucrează la reparații asfaltice, între orele 07:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijat de piloți de trafic.

- DN 64, tronson kilometric 105+960 - 112+738, pe raza localităților Stolniceni – Râureni, se lucrează la montarea parapetului de beton, între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 2 benzi de circulație din 4 .

- DN 67B, tronson kilometric 52+000 - 62+000, pe raza localităților Grădiștea – Livezi, se execută lucrări de frezare a părții carosabile, între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic.

”Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția în zona acestor lucrări, reducând viteza și adoptând o conduită preventivă în efectuarea manevrelor la volan”, spun polițiștii de la Infotrafic. 

Accident cu două motociclete în Mureș 

Ieri 31 august, în jurul orei 23:30, accident rutier produs între două motociclete în municipiul Târgu Mureș, strada Revoluției, au anunțat pompierii ISU.  Au executat misiunea de salvare pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

În eveniment au fost implicate două persoane, iar în urma impactului dintre motociclete, o persoană de sex masculin, de 17 ani, cod roșu, a necesitat îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată și transportată la spital cu ambulanța SMURD cu medic, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Celălalt participant la eveniment, o persoană de aproximativ 18 ani, de cod verde, nu a necesitat îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel