Infotrafic. Restricţii pe DN1, Ploieşti - Braşov

Trafic - foto arhiva
Trafic - foto arhiva

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Rămân însă în continuare afectate de precipitaţiile din ultima perioadă două tronsoane de drumuri naţionale, respectiv:

- DN 15, între localităţile Hangu şi Chiriţeni, judeţul Neamţ, unde traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu restricţie de tonaj (13 tone);

- DN 2E, kilometrul 17, în localitatea Capu Codrului, judeţul Suceava, unde circulaţia se realizează tot pe un sens de mers, alternativ pentru ambele direcţii.

În perioada 01-04 iulie 2019, pe DN 69, între kilometrii 6+550 - 7+900 de metri, în zona localităţii Sânandrei, judeţul Timiş, se execută lucrări de montare a parapeţilor, motiv pentru care traficul rutier se desfăşoară pe jumătate de cale.

Iar în perioada 01-05 iulie 2019, pe DN 1, între kilometrii 106+800 - 111, în localitatea Comarnic, judeţul Prahova, în intervalul orar 08:00 - 18:00, au loc lucrări de frezare şi asfaltare pe sensul de mers Ploieşti - Braşov. Circulaţia va fi astfel restricționată pe această direcţie, desfăşurându-se dirijat, prin piloți de trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel