INFOTRAFIC, 5 iulie. Aglomerație la intrarea în Capitală. Restricții pe mai multe artere naționale. Transfăgărășanul este închis

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Polițiștii rutieri atrag atenția șoferilor cu privire la situația traficului din această dimineață, dar și cu privire la restricțiile impuse pe parcursul zilei pe mai multe drumuri naționale. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov, DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

La intrarea în Capitală 

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN4 (loc. Popești Leordeni) și DN 1A (loc. Mogoșoaia). De asemenea, valori ridicate de trafic sunt semnalate pe Centura București, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Astăzi, 5 iulie, în intervalul orar 10:00 – 17:30, se va închide circulația rutieră pe DN 7C (Transfăgărășan), prin tunelul de la Bâlea Lac, pe tronsonul kilometric 115+926 de metri – 116+808 metri, pentru a permite desfășurarea competiției sportive „Turul Ciclist al Sibiului 2021”.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, susțin polițiștii. 

Lucrări pe mai multe drumuri naționale

Tot astăzi, 5 iulie, în funcție de condițiile meteorologice, pe mai multe artere rutiere de pe raza județului Vâlcea vor avea loc lucrări la partea carosabilă, fiind impuse următoarele restricții de trafic:

- DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, kilometrii 159+700 de metri -161, pe raza localității Milcoiu, se execută reparații asfaltice, între orele 05:30-15:30, iar traficul rutier se desfășoară dirijat pe jumătate de cale, cu piloți de circulație;

- DN 64 Râmnicu Vâlcea – Drăgășani, între kilometrii 92+434 de metri – 101+400 de metri, pe raza localității Băbeni, se execută lucrări de reabilitarea a carosabilului, în intervalul orar 08:00 - 18:00,  iar  traficul este dirijat de piloți, pe jumătate din cale;

- DN 64 Râmnicu Vâlcea – Slatina, între kilometrii 110+700 de metri – 112+800 de metri, pe raza localităților Răureni și Troian, se execută lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului, în intervalul orar 07:00 - 18:00.  Circulația rutieră se desfășoară pe 3 din 4 benzi, dirijată prin indicatoare rutiere.

- DN 7CC, tronsonul kilometric 0 - 2, pe raza localității Călimănești, au loc lucrări de reparații asfaltice, până la ora 15:30, astfel că circulația se desfășoară pe jumătate din cale, dirijată de piloți de circulație.

Polițiștii recomandă rularea cu atenție și reducerea vitezei în zona lucrărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel