Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  INFORMAȚIILE ZILEI, 31 iulie 2020 - NU LE RATA

România a trecut de 50.000 de cazuri COVID-19. Află, în rândurile următoare, cele mai importante știri din prima parte a zilei de 31 iulie.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 1.295 de noi cazuri de COVID-19 și 39 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore în România. Numărul total al cazurilor a depășit 50.000. INFORMAȚIILE COMPLETE AICI!

Un lider PSD vrea să ofere Guvernului Orban soluția în lupta cu Covid-19. Despre ce e vorba, AICI: Mișcare SALVATOARE pentru asimptomatici, pusă la bătaie de un lider PSD. Replică din PNL: Voi vorbi cu ministrul Sănătății

Când vrei să îți cumperi o locuință într-un ansamblu rezidențial nou, surprins de euforia momentului, riști să uiți aspecte de care îți vei da seama abia după ce vei plăti bani grei. VEZI AICI: Cum să nu iei mare ȚEAPĂ când cumperi un apartament nou. ”Nu ne-am dat seama, deși am venit de cinci ori la bloc înainte să dăm avansul”

Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat cum va fi vremea săptămâna viitoare. VEZI AICI: Temperaturi EXTREME în România! Mateescu (ANM): Ce ne aşteaptă săptămâna viitoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel