Informațiile în legătură cu „conspirația de destabilizare” a Iordaniei, interzise de autorități

Fostul prinț moștenitor din Iordania, în arest la domiciliu. A promis să 'rămână loial' regelui Abdullah al II-lea / Foto: Twitter
Fostul prinț moștenitor din Iordania, în arest la domiciliu. A promis să 'rămână loial' regelui Abdullah al II-lea / Foto: Twitter

Iordania a interzis publicarea oricărei informații în legătură cu presupusa încercare de a destabiliza țara, în care ar fi implicat și controversatul fost moștenitor, Prințul Hamzah bin Hussein.

Conform BBC, procurorul general al țării a spus că interdicția se aplică și rețelelor de socializare. Între timp, puterea regională, Araba Saudită, și-a reexprimat susținerea pentru guvernul iordanian.

În weekend, guvernul l-a acuzat pe Prințul Hamzah, în vârstă de 41 de ani, de conspirarea împotriva regatului. El a negat acuzațiile și, după un scurt scandal, a semnat o scrisoare care confirmă loialitatea față de Regele Abdullah al Iordaniei. „Mă plasez în mâinile majestății sale, regele... și voi rămâne dedicat Constituției dragului Regat Hașemit al Iordaniei”, spusese el, luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel