EXCLUSIV  Informații neștiute în cazul clujeanului care și-a ucis copilul. Asta s-a întâmplat înainte de CRIMĂ!

Dosar - imagine ilustrativă
Dosar - imagine ilustrativă

Bărbatul care și-a ucis copilul de opt ani, în Cluj, s-a războit cu fosta soție în instanță, cu puțin timp înainte de a comite crima. DC News a obținut informații tulburătoare din dosar. 

Ies la iveală detalii șocante în cazul lui Gyorgy T., bărbatul care și-a ucis copilul de opt ani. Annamaria T., mama micuțului, a aflat la trei zile după ce și-a dat copilul dispărut că trupul neînsuflețit a fost găsit pe bancheta din spate a mașinii fostului soț. 

Gyorgy T., aflat acum în arest preventiv, și-a înjunghiat fiul pe motiv că, susține el, micuțul i-a cerut acest lucru și l-a amenințat că, dacă nu îl omoară, se va sinucide. 

DC News vă prezintă informații neștiute din acest caz

Cu trei luni înainte de crimă, Gyorgy T., acuzat de crimă, a fost dat în judecată de fosta soție. Annamaria T. a cerut atunci emiterea unei ordonanțe președințiale prin care să fie suspendat, provizoriu, programul de vizitare stabilit în urma separării legale. 

Pe 10 aprilie însă, Judecătoria Cluj-Napoca s-a pronunțat. Instanța „respinge cererea pentru emiterea ordonanţei preşedinţiale, formulată de reclamanta TA, cu dom. procesual ales în contradictoriu cu pârâtul TG. Respinge cererea de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată”, arată soluția pe scurt, dată la acea vreme de magistrații clujeni. 

Femeia voia să se mute la țară cu copilul

Gyorgy T. s-a arătat, întrebat de instanță, nemulțumit în privința faptului că femeia a plecat cu copilul pe perioada stării de urgență în localitatea Seini, județul Maramureș. Se stabilise că „într-un an Crăciunul la mamă și Paștele la tată, apoi invers. Or, în acest an, era rândul pârâtului să își petreacă sărbătorile pascale cu minorul”.

Acuzatul mai spunea instanței că băiatul plângea pentru că își dorea să se întoarcă acasă, fiind mai atașat de el, având în vedere că Gyorgy T. a fost cel care s-a ocupat mai mult de creșterea copilului, începând de la vârsta de doi ani și până când a intervenit divorțul dintre părți.

Mama băiețelul a solicitat atunci suspendarea programului de vizitare a minorului, pe o perioadă de timp limitată și a propus prin cererea sa un mijloc alternativ de păstrare a legăturii tată-fiu: prin telefon. Femeia considera „că este mai bine pentru copil să se mute la țară pentru această perioadă, la casa de la Sein”.

De cealaltă parte, ucigașul susținea că fiul său „a mai călătorit doar în două weekend-uri la Sein, iar ultima dată, a fost luat cu forța deoarece nu și-a dorit să meargă acolo” și plângea mereu la telefon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel