Informație-LIPSĂ în cazul uciderii lui Emi Pian versus cazul unui politician anchetat. Carmen Avram: M-A ȘOCAT!

Carmen Avram, foto Facebook
Carmen Avram, foto Facebook

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a spus ce a lăsat-o fără cuvinte în cazul lui Emi Pian.

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, este principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu. Tânărul de 26 de ani suspectat că l-a ucis pe Emi Pian a fost arestat preventiv, vineri.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în comunicatul procurorilor criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Carmen Avram a comentat acest subiect, în direct, la B1 TV.

”E un dublu standard ce se întâmplă în România. Ce m-a șocat pe mine a fost faptul că noi nu am știut, foarte multe zile, nimic despre cel care l-a omorât pe Emi Pian. Însă dacă, în secunda doi, un politician este anchetat, se știe și ce făcea când era mic, și cum le cheamă pe rudele îndepărtate, ce contracte a făcut, cu informații de detaliu, și sunt aduși în cătușe la DNA sau unde sunt duși ei. Când este un pericol de moarte, în care există o mulțime de oameni care se tem de ceea ce ar putea să se întâmple dacă anumite personaje scapă de sub control, nu se știe absolut nimic. Mi se pare un dublu standard extrem de greu de înțeles”, a zis Carmen Avram la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel