Informații-bombă despre Vlad Moisescu din documente DNA

În documentele DNA din dosarul Apa Nova scrie că Vlad Moisescu era cel care "decidea tot ce se întâmpla la nivelul Primăriei Sectorului 1 Bucureşti" și cel care controla activitatea consilierilor locali ai PNL la nivelul Primăriei Generale.

"Moisescu Vlad Octavian era omul care decidea tot ce se întâmpla la nivelul Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, inclusiv în zona achiziţiilor publice. (...) De asemenea, la nivelul Primăriei Generale a municipiului Bucureşti, Moisescu Vlad Octavian controla activitatea consilierilor locali ai PNL. Primarul General Oprescu Sorin purta toate discuţiile referitoare la activitatea instituţiei cu Moisescu Vlad Octavian. Practic, Moisescu Vlad Octavian controla voturile şi la nivelul Consiliului General al municipiului Bucureşti. Fiind liderul informal al PNL Bucureşti şi persoana care susţinea financiar partidul, el era şi cel care hotăra întotdeauna ce se întâmplă la nivelul instituţiilor controlate de PNL din Bucureşti. În acest context, el stabilea şi persoanele care candidau pentru o funcţie de consilier local sau general", se arată în documentele citate, potrivit Agerpres

În plus, potrivit documentelor DNA, la nivelul Consiliului General al Capitalei "toţi consilierii primesc sume de bani pentru votul acordat în cadrul şedinţelor unde se aprobă proiecte cu miză patrimonială sau aflate în afara cadrului legal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel