Înfiorător. Tânărul de 17 ani care a murit de bătrânețe

Sam Berns era un adolescent în vârstă de doar 17 ani, dar a murit de bătrâneţe din cauza unei boli rare, progeria, care provoacă o îmbătrânire prematură foarte rapidă. Tânărul a murit din cauza unor complicații din cauza maladiei genetice pe care o avea.

Sâmbătă seară trebuia să fie numit căpitan onorific al echipei New England Patriots la meciul din NFL cu Indianapolis Colts. Nu a mai apucat să trăiască acele momente speciale, iar în debutul partidei în loc ca Sammy să fie prezentat la scenă deschisă, toată lumea de pe stadion a ţinut un moment de reculegere în memoria lui.

Pe Sammy lumea îl cunoștea datorită unui documentar care l-a avut ca erou principal: "Life According to Sam". El a încercat să ducă o viaţă cât mai aproape de normalitate, chiar dacă de câțiva ani semăna din ce în ce mai mult cu un bătrân care se apropia de sfârșitul vieţii. Nu s-a lăsat niciodată descurajat de problemele pe care le-a avut și ajutat de cei dragi, a găsit puterea de a merge mai departe.

"Chiar dacă am de înfruntat multe obstacole, nu vreau ca oamenilor să le fie milă de mine", spunea Sammy, conform CNN, în ediția spaniolă.

La nivel mondial sunt 200 de copii care trăiesc cu acest sindrom. Odată cu trecerea anilor, copiii bolnavi pierd în greutate. De asemenea, le cade părul și nu mai pot lua în greutate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel