Infecții nozocomiale. Monica Pop, mesaj EXPLOZIV: Manevră! Nimeni nu a difuzat!

Monica Pop a spus că la Spitalul de Urgențe Oftalmologice din Capitală nu au existat infecții nozocomiale în ultimii trei ani.

Monica Pop a explicat ce măsuri au fost luate la Spitalul de Urgențe Oftalmologice din Capitală pentru a evita infecțiile. Problema a fost că televiziunile nu au considerat acest subiect o știre, motiv pentru care medicul și-a arătat revolta.

”CUM AM FĂCUT SĂ NU AVEM NICI O INFECȚIE NOZOCOMIALĂ (de spital) in ULTIMII 3 ANI! NICI UNA! ÎN SPITALUL CLINIC DE URGENȚE OFTALMOLOGICE din București.

MASURI:

1. INTERZIS CU DESĂVÎRȘIRE VIZITELE ÎN SPITAL, ÎN SECȚIILE DE CHIRURGIE DE RISC

Se stie foarte bine că cei care aduc microbii de afară în spitale sunt vizitatorii, dintotdeauna. O INFECȚIE post-operatorie duce la pierderea vederii și chiar la pierderea ochiului.

2. INTERZIS BAGAJE ȘI HAINE, în afară de strictul necesar (periuță, pastă, prosop, papuci, pijama, halat, poșetă sau borseta, dar care nu e permis să fie puse pe pat și, mai ales pe perna cu fațasterilă, pe care pacientul pune capul, cu ochiul operat).

3. ÎNSOTITORI au același regim de spitalizare cu pacientul. Pot fi internați numai la nevăzător, netransportabili și alte dizabilități de ordin fizic sau psihic.

4. MEDIC EPIDEMIOLOG FOARTE IMPORTANT. Acest medic ar trebui să fie indispensabil în orice SPITAL, Se ocupă numai și numai de COMBATEREA INFECTIILOR INTRASPITALICEȘTI ( infectiilor nozocomiale). IA PROBE din saloane, chiuvetă, paturi, săli de mese, săli de operație, mese chirurgicale, mese de operație, spălător, instrumentar chirurgical, săli de pansamente, camere de gardă, SUBSTANȚE DEZINFECTANTE, halate etc (de peste tot) și IAU IMEDIAT MĂSURI DACĂ APARE CEVA.

5. INTERZIS oricărui pacient sau aparținător internat cu pacientul să iasă din SPITAL. Nici în curte și cu atât mai puțin pe stradă.

6. INTERZISĂ CU DESĂVÎRȘIRE INTRAREA ORICUI ÎN SPITAL CU ȚINUTĂ DE STRADĂ. Când vin la pansamente, pacienții trec întâi pe la garderobă și se îmbracă în ȚINUTĂ de SPITAL și abia după aceea urcă! DECI, SE POATE! DAR TREBUIE SA INTELEAGA SI PACIENȚII SI APARTINATORII LOR! CEEA CE E CAM GREU IN ROMANIA, TARA CARE NU RESPECTĂ MEDICII ASA CUM AR TREBUI! SI NICI MASURILE LUATE EXCLUSIV IN INTERESUL LOR!!!!!!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Revolta medicului

Apoi, și-a arătat revolta că acest succes nu a fost considerat o știre.

”E CLAR! SE DOREȘTE ÎNDOCRINAREA POPORULUI CU RĂU CÂT SE POATE! STIRI POZITIVE ? ÎN NICI UN CAZ! MAI ALES DACA VIN DIN SANATATE! CINE ARE INTERES SA TRIMITA ROMÂNII ÎN NEÎNCREDERE TOTALĂ, ÎN DEPRESIE, ÎN RĂU? ACȚIUNE CONCERTATĂ! CE INTERESE ASCUNSE AR PUTEA CONDUCE LA AȘA CEVA?

Am pus o postarea cu faptul că la Spitalul Clinic de URGENȚE OFTALMOLOGICE din București nu a fost NICI O INFECȚIE NOZOCOMIALĂ de TREI ANI! Și MĂSURILE luate pentru a evita orice infecții! Desi e un spital foarte aglomerat, cu pacienti din toată țara! Performanță de nivel mondial! Suntem supuși oricărui control!

Credeti că ă preluat vreo agenție o asemenea știrei? NU! ROMÂNII: masa bună de manevră! Dacă erau infecții multe, daca era rau, o difuzau toti! Străinii stiu bine ca nu e adevarat ce se spune despre sistemul de sănătate, altfel nu ar veni în număr mare să se trateze la noi ÎN SPITALE DE STAT! Și în unele private. Dar spune asta cineva? Nu! Pentru ca e de bine și NU CONVINE! Stie sau înțelege cineva de ce?

Sa plece un pacient vindecat și fără infecții dintr-un SPITAL? Vaaaai, ce stire rea, cum se POATE? Sunt destule spitale curate și performante, dar cum să scrii așa ceva, e de bine și asta nu e ok în țara asta!

Dar cu reclamele la unele medicamente și naturiste de-a dreptul nocive, e ok? Dar cu popularizarea "vindecătorilor " care profită de disperarea oamenilor bolnavi pentru a le lua banii cu înșelătorie ordinare? Cum puteti permite așa ceva? Conducători și CNA???”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel