Urmărește emisiunea live


Inedit TV, televiziune tradițională cu emisiuni pentru tineri

Inedit TV, televiziune tradițională de folclor, locul 21 in must-carry, a difuzat vineri de la ora 22.00 emisiunea „Top Vlog", prin care inovația și instrumentele cu care operează realitatea virtuală, se prezintă publicului tânăr, comunităților active, prin intermediul televiziunii clasice.

„Top Vlog", format moderat de Dan Truția este pașaportul către new-media pe care îl face o televiziune tradițională, aflată în dinamică, cu un ritm accelerat de evoluție. Emisiunea se difuzează vineri, de la 22.00, iar în ultima ediție a emisiunii a fost invitat Bruno Medicina, care a discutat despre cripto-monede și bani virtuali.


Inedit TV, un post de televiziune în reconstrucție

 

De la începutul anului, canalul Inedit TV parcurge o serie de schimbari majore încă de la finele anului 2017. Astfel, s-a trecut la formatul 16:9, iar postul prezintă o o nouă grafică și propuneri de conținut originale. Cele două dimensiuni, tradițională și inovativă, fac din stația în discutie „un canal cel puțin inedit".  

„Recuperăm trecutul, privim in viitor și acționăm cu mijloacele timpului prezent. Plecăm de la principii simple și sănătoase, bine inrădacinate in valorile satului românesc, în mentalul colectiv al neamului acesta. Inedit își asumă un demers jurnalistic curajos, în stil propriu, aducând o nouă perspectivă în fața publicului: viziuni curajoase, oameni frumoși, inovație, autenticitate, cultură și adevăr prin cuvânt și cânt, bună-dispoziție, pentru publicul român de pretutindeni", declară Simona Dinu, brand manager al Inedit TV.

 

 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel