Industria ospitalității ia în calcul testarea clienților. Discuții la Guvern

Restaurant / Foto Pexels
Restaurant / Foto Pexels

Industria ospitalității ia în calcul testarea clienților, pentru a putea funcționa la interior cu o anumită capacitate, între 30 și 50%, începând cu 1 iunie, a declarat, marți, Dragoș Petrescu, secretar general al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor.

Reprezentanții industriei ospitalității au discutat cu premierul Florin Cîțu modul în care și-ar putea relua activitatea.

Petrescu a precizat că operatorii nu vor majora costurile pentru a acoperi prețul testelor, de 2-3 euro. „Cei care se vor testa rapid vor fi o minoritate”, a spus Petrescu, în condițiile în care mulți clienți vor fi deja vaccinați, iar alții vor fi trecut prin boală.

O altă temă de discuție a fost sprijinul financiar pentru industrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel