Industria aeriană are un NOU cel mai lung zbor din lume. Câte ore se stă în aer

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Cel mai lung zbor din lume a fost anulat la începutul pandemiei Covid-19, însă acum a revenit în forță cu o distanță și mai mare.

Conform CNN, zborul companiei Singapore Airlines de la Singapore la Newark, New Jersey, parcurgea 15.343,5 km, însă a fost oprit pe 23 martie din cauza situației epidemiologice din lume. Totuși, situația va reveni la normal, iar 9 noiembrie va fi prima zi în care călătorii vor putea zbura de la Singapore în statul american New York. Diferența va fi aeroportul american care se va schimba de la Newark la JFK International, adăugând 4 kilometri distanței record, crescând la 15.347,5 km.

18 ore și 5 minute va dura zborul dinspre Singapore spre New York, în timp ce returul va fi parcurs în 18 ore și 40 de minute, din cauza vântului frontal. Mutarea de aeroport a fost generată în ideea de „a acomoda mai bine o combinație de marfă și pasageri... în actuala situație de zbor”, a transmis linia aeriană, într-un comunicat. Chiar dacă numărul de pasageri va scădea, Singapore Airlines „anticipează o cerere de marfă semnificativă”, incluzând „farmaceutice, e-commerce și firme de tehnologie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel