India, șocată din nou! Șase bărbați au violat o femeie

india
india

După moartea groaznică a unei studente în New Delhi, India se află din nou în centrul atenției.

Şase bărbaţi au fost arestaţi în cadrul unui nou caz de viol în grup comis într-un autobuz în nordul Indiei, a anunţat poliţia duminică, la mai puţin de o lună după un incident similar care a revoltat ţara, relatează AFP.

"Şase bărbaţi au fost arestaţi deoarece sunt suspectaţi că au violat o femeie în vârstă de 29 de ani (...) după ce au dus-o cu forţa într-un loc necunoscut în noaptea de 11 ianuarie", a afirmat poliţia, precizând că un al şaptelea suspect este căutat.

Victima urcase în autobuz pentru a merge la familia soţului ei, în statul Punjab (nord). Ea a fost condusă într-o casă în apropiere de oraşul Amritsar, a afirmat ofiţerul de poliţie Raj Jeet Singh.

Tânăra a fost violată de şoferul autobuzului şi de alţi cinci bărbaţi. Ulterior, ei au lăsat-o pe stradă, în apropiere de satul familiei soţului ei.

Acest incident aminteşte de cazul din New Delhi, în care o studentă la kinetoterapie a urcat într-un autobuz împreună cu prietenul ei, după ce au ieşit de la cinema, la 16 decembrie. Şase bărbaţi prezenţi în vehicul, între care şoferul, au violat-o şi au lovit-o, după care au aruncat-o pe trotuar alături prietenul ei, pe care l-au bătut, de asemenea.

Transferată în Singapore pentru grefe de organe, ea nu a supravieţuit rănilor. Cazul a provocat manifestaţii de amploare în capitală şi a scos la suprafaţă violenţele cu care se confruntă femeile în această ţară dominată de bărbaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel