India și-a închis căile ferate pentru prima oară în 167 de ani. Trenurile, transformate în spitale mobile

Sistemul feroviar al Indiei a fost închis pentru prima oară de la inaugurarea de acum 167 de ani.

Sistemul feroviar al Indiei a fost închis pentru prima oară de la inaugurarea de acum 167 de ani, după ce premierul Narendra Modi a impus carantină la nivelul național, conform CNN.

În acest moment, Căile Ferate Indiene au decis să transforme peste 20.000 de vagoane vechi în celule de izolare pentru pacienții infectați, în timp ce virusul continuă să se răspândească.

Cel mai mare angajator al Indiei

Rețeaua de căi ferate este a patra cea mai mare din lume și este cel mai mare angajator din India. În plus, aceasta operează deja 125 de spitale în toată țara, așa că dispune de expertiza necesară pentru trecerea la paturi mobile.

La data de 1 aprilie, India a înregistrat 4.288 de cazuri pozitive de Covid-19 și 117 decese – un număr relativ mic pentru o națiune cu 1,3 miliarde locuitori. În timp ce sistemul sanitar al Indiei nu este încă copleșit, trenurile cu scopuri noi ar putea să mai ușureze presiunea în cazul în care numărul va începe să crească fulminant.

„Acum, căile ferate vor oferi împrejurimi curate, dezinfectate și igienice pentru ca pacienții să se recupereze confortabil", a spus ministrul Căilor Ferate, Piyush Goyal, printr-un mesaj pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel