India: Un turist francez, ucis şi tranşat de amantul său

Un sexagenar francez a fost ucis şi tranşat în sudul Indiei de un student, care a mărturisit că a comis crima după ce a întreţinut relaţii intime cu turistul, a informat luni poliţia.

Corpul bărbatului, în vârstă de 68 de ani, au fost descoperit tranşat duminică în trei saci de nisip, în regiunea turistică Thanjavur, din sud-estul statului indian Tamil Nadu (sud). Un student indian în vârstă de 29 de ani, reţinut de poliţişti, a mărturisit uciderea turistului francez în timpul unei altercaţii izbucnite după o partidă de amor, a declarat poliţistul Senthil Kumar pentru AFP.

'Studentul s-a enervat, l-a lovit în cap cu un baston de lemn, iar turistul s-a prăbuşit', a povestit responsabilul. Potrivit acestuia, Ambasada Franţei la New Delhi a fost informată despre crimă. Contactată de AFP, ambasada a precizat că pentru moment nu poate face comentarii pe marginea acestui caz.

India - aminteşte agenţia citată - interzice raporturile homosexuale, descriindu-le drept 'raporturi carnale contra naturii', şi prevede pedeapsa cu închisoarea, mergând până la detenţia pe viaţă, în virtutea unei legi din epoca colonială britanică, în prezent contestată la cea mai înaltă instanţă de judecată a ţării.

Vezi și: Un câine a salvat de la moarte o familie din India


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel