Îndemnul neaşteptat al unei actriţe după drama de la Colectiv

Lia Bugnar, cel mai în vogă dramaturg român, a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj inedit, după tragedia din clubul Colectiv din Bucureşti.

"Astazi la ora 19 eu am spectacol, dar sper din toata inima ca o sa am sala goala pentru ca toata lumea va fi de la ora 18 la Universitate sa urle impotriva hotilor criminali care ne conduc. Cei trei patroni de club au fost arestati si au deja, sint sigura, sortile la fel de negre ca ale celor care au fost in seara aia la concert. Nu pot sa nu ma gindesc ca cei trei tineri (si ei sint tineri) nu sint niste oameni pusi pe capatuiala cu orice pret. Daca ar fi fost, ar fi facut spectacole cu Doru Octavian Dumitru, sau Alex Velea, sau cu mai stiu eu cine.

Cind faci concerte pentru public de nisa, mai ales cu intrarea gratuita, e clar ca nu imbogatirea imediata e scopul tau principal. Au avut fara indoiala greselile lor, uriase, dar sper ca sintem toti constienti ca buba aia mare nu e la ei, e la cei care au permis ca un club sa functioneze asa. Ani de zile am jucat prin subsoluri. N-am sa uit, cu vreo 10 ani in urma, seara in care repetam textul intr-o bucatarie (singura cabina a actorilor) si brusc a tisnit apa din podea, au sarit citeva gresii si s-a facut un fel de fintina arteziana. N-am sa uit firele care ieseau perverse de prin toti peretii", a scris Lia Bugnar.

Citește mai departe...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel