Inculpare Carmen Dan. Chirieac: Va fi o tentativă

Jurnaliștii România TV susțin că ministrul de Interne Carmen Dan ar urma să fie audiată la Parchetul General în zilele următoare, după ce conducătorii Jandarmeriei au fost chemați la finalul săptămânii. Întrebat la ce se așteaptă în acest caz, Bogdan Chirieac crede că se va încerca o inculpare a ministrului de Interne, o încercare ce este sortită eșecului. 

Analistul precizează că în acest moment Carmen Dan are imunitate absolută. Mai mult decât atât, Chirieac se arată dezamăgit de faptul că jandarmii, care nu și-au făcut decât datoria în 10 august, sunt târâți la audieri. 

"În cazul doamnei Carmen Dan mă aștept la o tentativă de inculpare sortită eșecului fiindcă domnia sa are imunitate absolută fiind și parlamentar și ministru. Pentru începerea acestei anchete de poliție politică este nevoie de acordul Senatului, acord ce nu va fi dat. Mai departe este cumplit faptul că militarii aceștia care nu și-au făcut decât datoria sunt târâți la Parchete. Este dacă vreți această capacitate de regenerare a statului subteran ieșită din comun. Nu dispare în nici un fel, mai mult, văd că metastasează pe organismul bolnav al societății românești," a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel