INCREDIBILA poveste a românului celebru care a INVADAT Marea Britanie

Un tânăr român a plecat, pe 1 ianuarie 2014, în Marea Britanie, odată cu ridicarea restricțiilor de muncă. Surpriza lui a fost că pe aeroport toată lumea îl aștepta. De la ziariști la parlamentari, cu toții așteptau invazia. I-a "invadat" doar Victor Spirescu, un tânăr cu speranțe. 

[caption id="attachment_406572" align="aligncenter" width="634"] Foto: Daily Mail[/caption]

În prima zi, a schimbat câteva cuvinte cu un europarlamentar. În a doua, s-a angajat la spălătoria unei benzinării. În a treia, i-a repezit pe ziariștii britanici de la Daily Mail, spunându-le că nu are timp să stea de vorbă, pentru că are treabă.

[caption id="attachment_406573" align="aligncenter" width="634"] Foto: Daily Mail
Victor, în partea stângă[/caption]

În lipsă de subiect și de români, ziariștii au venit în România, în Transilvania, unde românul nostru are o casă și o logodnică.

[caption id="attachment_406574" align="aligncenter" width="634"] Foto: Daily Mail[/caption]

Victor, originar din București, a cunoscut-o pe Cătălina Curcean, logodnica lui, când lucrau la biserica din satul Pelişor, acolo unde s-au şi mutat. S-au întâlnit în urmă cu doi ani și de o jumătate de an au căminul lor:  o casă cumpărată cu 2.500 de euro, bani pe care Cătălina i-a câștigat de la sortat morcovi în Germania.

"Gresia asta a fost pusă de Victor, el a făcut şi soba, el a renovat", povestește tânăra. Ea se bucură pentru logodnicul său. "Este un început. El speră să ajungă să lucreze în construcții, acolo unde se pricepe cel mai bine", a spus mândră tânără.

Victor a dat și un interviu pentru "The Times" și a apărut chiar și în știrile de la televizor. "Am fost șocată când am aprins televizorul și l-am văzut pe logodnicul meu la știri, nu mi-a venit să cred. Acolo era iubitul meu, ca un star. Și-a găsit de muncă la două zile. Nu știu unde stă. Știu că stă cu mai mulți români.", a spus tânăra,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel