INCREDIBIL. Primăria a dat o sumă colosală pentru bradul de Crăciun

Pomul de Crăciun achiziţionat de Primăria municipiului Târgu-Jiu a costat 89.000 de euro fără TVA, fiind confecţionat din aluminiu şi oţel şi prevăzut cu o structură metalică solidă.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Loredana Covei, a precizat că achiziţia a fost făcută în iarna anului trecut, suma de 89.000 de euro fără TVA fiind plătită în rate egale în perioada decembrie 2015-noiembrie 2016.

Bradul este dotat cu echipamente automatizate, ornamente, instalaţii de lumini, sistem audio, senzori, soft şi sistem de autoridicare care diminuează semnificativ costurile de montare şi demontare.

'Bradul este confecţionat din aluminiu şi oţel, prevăzut cu o structură metalică solidă, cu echipamente automatizate, ornamente, instalaţii de lumini, sunt vreo 81.000 leduri, sistem audio, senzori, soft, sistem de autoridicare care diminuează semnificativ costurile de montare şi demontare. Investiţia a fost de 89.000 de euro fără TVA, bradul urmând să fie folosit pentru o perioadă de minimum 12 ani", a zis Loredana Covei citată de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel