Incredibil. Gest INTERZIS al unei tinere făcut la procesul lui Oprescu

Un incident a avut loc miercuri, la Tribunalul Bucureşti, în timpul desfăşurării procesului în care fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu este judecat pentru luare de mită.

La termenul de miercuri al procesului, judecătoarea Iosefina Pârvu a programat audierea a doi dintre inculpaţii din acest dosar, Claudiu Bengalici - administrator al unei societăţi comerciale şi Florin Şupeală - fost director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti.

După câteva ore de audieri, avocatul lui Sorin Oprescu a sesizat faptul că o tânără consemna tot ce se discuta la proces. Luată la întrebări de judecătoarea Iosefina Pârvu, fata a recunoscut că transmitea în timp real mesaje către doi denunţători din dosar, Teodor şi Cristina Gogonea. Aceştia urmau să fie şi ei audiaţi şi aşteptau pe holul instanţei.

[citeste si]

Tânăra a precizat că lucrează la o firmă de achiziţii deţinută de soţii Gogonea şi a fost pusă de aceştia să-i informeze în permanenţă despre ce se discuta în sala de judecată. Acest lucru este interzis de lege. Judecătoarea i-a spus procurorului de şedinţă că 'este o mare problemă cu denunţătorii' şi a anunţat că va sesiza Parchetul în acest caz. De asemenea, Iosefina Pârvu a anunţat că va amâna audierea celor doi denunţători, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel